Om det trasiga, smutsiga och undersköna

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har varit utan ord väldigt länge nu. Jag har snurrat runt, runt min egen axel alldeles för fort och nu försöker jag med all min kraft att stå still, fokusera och helt enkelt bara ta reda på vart fan jag befinner mig. Kom inte till London och tro att allting är vackert, enkelt och spännande. Kom inte hit och tro att du kommer leva i en saga. Den här staden sliter ditt förnuft i stycken och du hittar dig själv i en dimma av alkohol, nya ansikten, hög musik, fotografer, make up-artister, virvlande löften och rökfyllda kök. Alla är vilsna, ensamma, på väg och behöver någon att somna näsa mot näsa med.
Jag somnar näsa mot näsa och känner mig lika söndersliten, som fullständigt lagad. Jag vaknar på morgonen, luften är mild, gatorna är grusiga och den grå februarihimlen ramlar ner mjukt över mig. Jag ler med sömnbrist i mungipan, fullständigt lycklig. Vi är vilsna och vi lyssnar på Nirvana och vi pratar inte och allt känns som en brittisk film. Vi somnar näsa mot näsa igen och det är onsdag. Veckodagarna är bakochfram och jag har tillbringat kvällen på ett vitt vardagsrumsgolv, pratat om krokusar och isbjörnar och förlorat blicken i mörka ögonfransar. London vill se dig förlorad. Och enda anledningen till att jag känner mig trasig är för att jag inte tillåter mig själv att ge vika åt allt det smutsiga den här staden erbjuder.
-
Jag ger upp en gammal kärlek, lägger pengarna på rödvin och fortsätter snurra fort, fort runt min egen axel. Och mer än så har jag inte att säga just nu.

Kommentarer
Postat av: http://eftermiddagssol.wordpress.com/

Önskar någon hade berättat det för mig innan jag begav mig ut i världen. Du är klok. Mycket klok :)

2011-02-22 @ 00:36:16
Postat av: Roomie

<3du vaknar näsa mot näsa med mig också. det är väl fantastiskt.

2011-02-23 @ 20:12:24
Postat av: Nicole Margit

eftermiddagssol: Men det kanske inte är meningen att folk ska berätta saker för oss i förväg. Vi får helt enkelt ramla ut i världen och förstöra alla drömmarna vi föreställt oss, helt själva. För att sedan upptäcka helt nya, som vi inte hade en aning om att de existerade.

Roooomie: Helt sant! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback