sam.

sam.


Ett nytt musikprojekt, för att klara sig igenom hösten. För att fixa vardagen, rutinerna, kraven, pressen.
För att kunna knyta skorna, ta gitarren på ryggen och cykla till replokalen. Med halsduken virad runt halsen,
så att ena änden hela tiden glider över axeln, och man får kasta dit den igen. Springa upp för trapporna i tornet, känna den välbekanta doften av någon slags färg. Sitta ner, försvinna in i musiken.
Och sen ta termosen med varm choklad, gå ut på brandtrappan, blicka ut över Kinna som klätt sig i höstfärger. Prata om de där tankarna som ingen annan riktigt orkar förstå. Sitta där, och bara veta att man lever. Just, nu. Alldeles, här.

Låt mig presentera sam. En duo på två fröknar. Om vi ska ha svenska eller engelska texter är dock inte bestämt. Men man kan få så mycket högre standard på de svenska. Så vi ska försöka med det först. Ingen rock, ingen emo. Finstämmig, melodisk pop. Höstmusik, kort och gott.

Gårdagens kväll slutade ganska intressant i alla fall. Frihamnspiren var ganska läskig med alla svartklädda hårdrockare/metalsnubbar. Jag och Marielle som hade klätt oss i fina klänningar och bar omkring på marielles gitarr, kände oss lite missanpassade. Och begav oss till Nordstan. Där slog vi oss ner och började sjunga och spela lite låtar. Det uppskattades och folk kom fram. Vi hade ett par tjejer som satt med oss där sista timman. Trevliga fröknar.
Och så gick den där emokillen förbi. Marielle tittade till lite extra och jag får erkänna, det gjorde jag nog med. Han gick förbi, verkade inte bry sig. Sen vände han om helt tvärt och la i några kronor i det öppna gitarrfodralet. - Bara för att ni är så bra. säger han med ett leende.

Så det blev pommes och glass+paj på mc donalds sen. onyttigt värre. Men självklart för att fira. Nästa gång ska vi ha repat in lite mer kända låtar. :) Helt kalas.

URF imorgon. Den här dagen ska det bli festivalpepp så det bara tjuter om det. Vet inte riktigt hur jag ska göra.. JO! Nummer ett: Byta från Tiger Lou till Kalle Bah. Och nu ska jag dreadsa upp mitt hår lite, och sen ta mig till lidbeck med marielles linne, krama josef, lämna sladd till Bella.

Ha en trevlig fortsatt vecka. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback