Bravader från en fröken.

En trumvirvel & några utspridda jubel över mig själv. För jag har varit på alla mina lektioner i en vecka & en dag. (& fler kommer det bli, för det känns inte ens svårt längre.) Jag gick på min idrott förra veckan, ordnade upp & fixade. Jag råkade missa bussen från Josef i morse, men istället för att gnälla & sen lägga mig i sängen igen, kollade jag upp en annan buss & hann till min första lektion, med bara 4 minuters försening.

Även om jag varit dödstrött & lite småsnurrig, har jag gjort mitt bästa idag. Jag skapade halvt trovärdig sperma till josefs chilenska snoppgud, som jag fotar i studion. Jag skall göra reklam för viagra. Tummen upp för min värdiga humor & uppfinningsrikedom. Jag läser Jonas Gardell som en galning & är snart klar med andra boken.

Jag säger dig detta, du förbarmade gudman i himlen. Jag skall ICKE falla platt! Denna heliga motivation skall ledsaga mig fram till målet. Fram till det stora ljusa sommarlovet med all dess grönska & välbehag.

Mattemonster bor i mina skosulor, det kan jag erkänna. Deras ord slinker ut ur skosnörehålen. - Nationella matteprovet är om två veckor! Nationella matteprovet är om två veckor! Jag stampar till lite extra på stället & hoppas döda de små krypen. & jag fortsätter att gå in genom de dörrarna i skolan som har den s.k. cp-plattan, jag hoppar över plattan & fortsätter in i skolan. Till min förskräckelse så öppnade Cecilia fel dörr idag, när vi skulle till markbladet. (På vägen ut måste jag gå ut genom den andra dörren.) & eftersom jag inte är så överdrivet välbekant med denna kvinna, var det lite pinsamt att öppna den andra dörren istället.

Men hörru Cecilia, jag tror att det visst kan bli bra. Idag kändes det helt okej! Vi får fortsätta på det där. Du är en himlans bra redaktionskamrat.

(Nu ska jag framkalla energi att gå till kammarberg för att få kramas i ett generande stökigt rum.)


Kommentarer
Postat av: karl

Vilka Gardellböcker är det du läser?

2007-04-24 @ 17:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback