Lyckad nedfrysning av Herr Moro.

I något slagt diffust illamående & stress från saker som ligger & släpar efter mina fötter, så hittar jag ett öppnat korvpaket ovanför datorn innehållandes en jävla bratwurst. Lyssnar på nått som liknar neutral milk hotel, fast jag hellre skulle vilja ha något helt annat i öronen. Jag tror att allt framkallar illamående i smyg. Sådär som en konspirations-sjukdom, som smittar hela svenska folket. & man godtar symptomen, i tron om att de är stressframkallade. Men egentligen är det tyskar som infiltrerat maten med den här sjukdomen, eftersom de planerar ett tredje världskrig & den här gången tänker skylla på svenskarna.

(& där har vi konstaterat att jag antagligen har för mycket fritid, eller på tok för lite, så att jag måste skapa idiotiska dagdrömmar som en slags undanflykt från mina måsten.)

Jag har fått tillbaka motivationen, till en viss del och allt känns just nu lite lättare. Jag har till och med börjat läsa intressanta böcker på fritiden igen, vilket var ett tag sen. Läste ut Vår tids rädsla för allvar på några dagar & fick därefter nys om Lyckad nerfrysning av Herr Moro. Åh, det är en hel massa intressanta texter, av sådana där mastodont författare och filosofer, som man mest säger att man läser för att folk ska tro att man är intellektuell & intressant. Vilket sedan ska leda till något man inte behöver vara särskilt intelligent för att utföra. Hursomhelst tar jag just nu del av bl.a; Nietzsche, Fröding, Dostojevskij, Darwin, Kafka, Buber, Einstein & Simone Weil. (Och jag får passa på att tillägga att jag inte är ute efter ytterligare aktiviteter än just läsandet.)

Klassfest & helsingborgsbesök är planerat. Men jag måste erkänna att jag inte känner för något onödigt alkoholintag & diverse festfolk. Just nu kommer jag dock inte på något bättre alternativ, (förutom att lifta med en tidsmaskin och förflytta mig till sommarlovet. Dansa omkring på hultsfred och roskilde och bara känna att den där långa vintern är otroligt avlägsen.)Förövrigt:
Oliver Twist har premiär den 10 mars. (& det betyder självklart att ni ska befinna er där.)