Vårkänslor i sockorna.

Hatten

Idag fick jag grus i skon & jag ska säga er att det var ett av de lyckligaste ögonblicken på hela dagen.
[ Tok-kär. Partyhattar. Pussmunnar & ahlgrens bilar i sockorna. ]

Kommentarer
Postat av: Felice

Nej, det är sant.. 19 åringar är varmt välkomna! =) Men nånstanns skulle vi ju sätta gränsen? ;) Idag gick det bra. Har skrivit 2 texter som vi kan lägga i back-upen om det skulle bli riktig brist. Hur går det med sjukan? Har du någon profilbild så skicka till min mail ;) Behöver inte va superbra, är ju bara konturerna som kommer synas.. Hur går det med sjukan förresten? :)

Postat av: Felice

Ojsan, Här skriver man så långa svar att man glömmr bort att man redan frågat hur det går med virus-kämpandet :) Skulle gärna skickat lite prov på de vi gjrot, men Mac saknar print screen och jag är inte skithemma på hur man gör på annat sätt heller :P De andra brudarna var här idag så vi fixade profilbilder och sånt. Är bara det där jävla NAMNET som saknas. Blä för det. Förslag?

2007-03-23 @ 14:16:40
URL: http://anderssonfelice.blogg.se
Postat av: Mig

Jadu, lyckorusimagen, jag har inte det. Jag har en mage, men inget lyckorus, ingen eufori, inte en bokstav rätt ens. Jag knappt tänka tanken.
Låt mig berätta:
Min flickvän, sambo och kanske blivande fru, är borta. Jag vet inte varför, men hon tog alla lampor med sig.
Kanske har vi gjort slut, kanske inte. Det hela är en ny företeelse för mig, så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller känna eller tro. Jag har ingen känslomanual för mitt tillstånd. Jag är ny i det grannskapet. Och därför kan jag bara konstatera att hon inte är här. Jag är här men fästmön är någon annanstans.

2007-03-25 @ 15:27:37
URL: http://godtrogen.blogg.se
Postat av: carla

ska vi dansa till kultiration?

2007-03-31 @ 18:50:21
URL: http://majsbollar.blogg.se/
Postat av: Karl

Jepp, ibland är jag himla finurlig att ha. Föresten, har du köpt din roskildebiljett än? Hmm jag tror jag vet svaret redan men som du kanske märkt så gillar jag att säga det. Roskilde då alltså. För jag ska till roskilde. Festivalen då alltså. Sa jag det föresten, att jag skulle till den, fesivalen då. I Roskilde. MAHAHAHAHA JAG SKA TILL ROSKILDE, FY FAN VAD JAG ÄR NÖJD :D

2007-04-01 @ 23:45:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback