När livet är outhärdligt

Jag är ihålig och orden har jag tappat längs vägen. Jag försöker pressa ut känslorna, men jag gungar bara i takt till den blinkande markören. Ibland trycker man sig hårt mot marken och hoppas att om man bara ligger kvar tillräckligt länge, så försvinner man från jordens yta. Det gör man aldrig. Man ligger kvar tills golvet är blött och rummet mörknar, sen reser man sig upp och börjar om.
  Det är inte förrän människor försvinner på riktigt, som man inser hur jävla idiotisk man är när man ligger där och hoppas. Det är inte förrän människor försvinner på riktigt som kärleken uppenbarar sig så stark att man kan röra vid den. Det finns inget jag kan göra som kan lindra förstörelsen i ditt bröst just nu. Om vi fortfarande varit tillsammans hade jag kramat dig tills timmarna bleknade, tills allt bara avlägsnades några millimeter, så att du kunde somna. Nu är vi inte de vi var, men jag finns här. Varenda sekund på dygnet.


Hustak & hagafrukost med en stilig herre

(Bilder från helgen, som skulle hört till förra inlägget istället för horribla photo booth-kort)

Puss!

-
Den soligaste dagen hittills i år spenderade jag genom att vakna före sju, promenera genom majorna och äta frukost på en uteservering i Haga. Cappuccino, ostfralla och gråsparvsmatning. Svenskalektioner, hustaksfotande och bakomryggen-kramar. Nu trillar jag iväg på fest och tänkte bara snabbt önska en glad påsk!

Det där om att drömma

Fotograf: Fenno Jacobs
.
Det är en sak att drömma om sjömän och märkliga nätter, det är en helt annan sak att träffa en. Vad är det man säger, de har en flicka i varje hamn. Och jag antar att jag trivs ganska bra med att vara göteborgsflickan i randig tröja och nervösa hjärtslag. Nu ska jag ramla in i den här helgen och bara vara tokig, för på söndag seglar han iväg igen och jag kan återgå till det jag gör bäst, att drömma på tryggt avstånd från verkligheten.