Lite obetydligt småpladder om manshat och festivalpirr

Ibland försvinner jag spårlöst från den här bloggen och låter den nästan gro igen. Tills jag ramlar in mellan raderna igen och babbelpratar om vad som hänt. Jag har fotograferat ett barn för första gången i mitt liv, väldigt söta Hugo som ni ser där uppe. Ätit minst tre liter jordgubbar, varav två liter av dem i sängen under tiden jag sträckläst en bok, Tusen strålande solar av Khaled Hosseini. Mamma tryckte boken i näven på mig när jag var facebookstirrig och önskade annan sysselsättning. Det resulterade i ett plötsligt och intensivt manshat och slutade med att jag skrek på en taxichaufför som lurade mig att han hade tre fruar. Han skulle göra sig av med den yngsta, "hon har alldeles för mycket drömmar och sen vill hon bara knulla hela tiden". Jag har suttit i köksfönstret, druckit mojitos, rökt cigaretter och haft livliga politiska diskussioner. Suttit i samma fönster, lyssnat på Damien Rice och gråtpratat i telefonen om hur orättvist det är med ett blödande hjärta. Ikväll har jag packat min väska full av rosé och våtservetter, stuvat om håret till en ännu rödare nyans och imorgon åker jag till Arvika. Och där kommer jag träffa en man jag aldrig trodde jag skulle få se igen. Min första kärlek och bästa vän, Jim.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir alltid lika glad när man kommer in här och ser att du har skrivit på bloggen, fortsätt att skriva om dina känslor jag känner precis som du... Kram

2010-07-14 @ 22:28:03
Postat av: Lennart Pettersson

Det finns liv i din blogg. Tack för det du berättar! Kram!

Postat av: ♥ Tjelsi- så kan det gå när inte haspen är på ♥

Fin bild på gossebarnet! Ha så kul på Arvika :)

2010-07-18 @ 22:52:02
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Nicole Margit Pernklint

Anonym: Jag ska försöka dyka upp oftare. Kram!

Lennart: Åh, tack själv!

Tjelsi: Kul att du tyckte om den. Arvika var väldigt jättebra. :)

2010-07-20 @ 14:11:42
URL: http://lyckorusimagen.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej skulle du vilja rösta på min snygga sko i Nellys designa din sko tävling.

Skulle bli väldigt väldigt glad.http://nelly.com/designyourshoe/?obj=anVSxMNG49hGJyuBNFQvjmqwnpKXz04OnPeYbpdUl9btwJu8O9qv#shoeGalleryPs kan självklart rösta om du har ett eget bidrag.

kram Bitte

2010-07-20 @ 21:27:04
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Petra

Vackra ord från en vacker tjej!Kram

2010-07-29 @ 22:34:06
URL: http://www.pettiwoman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback